Autómentés Budapesten – Gyakran ismételt kérdések, válaszokkal!

Szerző: | máj 14, 2021 | 0 hozzászólás

Miért válasszon minket autómentés Budapest esetén?

Csapatunk nagyon gyorsan az autómentés helyszínére érkezik, ránk nem kell hosszú órákon át várnia. Tudjuk mennyire értékes az idő! Kollégáinkkal a kapcsolatfelvétel után azon vagyunk, hogy minél hamarabb a helyszínre érkezzünk és kivitelezzük a tréleres furgonmentés folyamatát, hogy Önnek nem kelljen rengeteget várakoznia meghibásodott gépjárműve mellett, és azonnal folytatni tudja majd teendőit. Mi minden esetben sérülés és karcolásmentesen végezzük a gépszállítás folyamatát. Lehet szó bármilyen gépjárműről, minden esetben makulátlan állapotban végezzük el a gépszállítás Budapesti folyamatát. Továbbá cégünk roppant pénztárcát árakkal dolgozik, velünk profi de olcsó autómentés mellett dönt! Az autómentő Budapesten gyorsan, profin és költséghatékony árakkal valósítható meg, ha minket választ. Keressen minket bizalommal.

Az autómentés folyamata biztosan sérülésmentes és karcolásmentes lesz?

Természetesen IGEN. Ahogyan már írtunk Önöknek, profi autómentő kollégáink és a tréleres gépszállítás segítségével gondoskodunk arról, hogy gépjárműve szakszerűen és minden sérülést elkerülve legyen elszállítva a furgonmentés során. Ennek hála, a gépjárműve teljes mértékben az eredeti állapotában fog az Ön által említett helyszínre érkezni. A tréler fém felületével a gépjármű karosszériája biztosan nem fog érintkezik, ezért a darus autómentés folyamata mindig problémamentesen történik.

Több fő esetén is van lehetőség autómentésre Budapesten?

Erre a válasz velünk igen, nálunk elérhető a több személyre szóló autómentés lehetősége is. Ha családjával vagy ismerőseivel együtt Budapesten lerobbant, akkor csak maradjon nyugodt, ugyanis a gépjárművünkben mi helyet biztosítunk az Önök részére. A megkeresés után azonnal a helyszínre sietünk, hogy gondoskodjunk Ön és ismerősei elszállításáról. Autónkban kényelmesen és kulturált körülmények között szállítjuk el Önöket a megbeszélt helyszínre.

Az autómentő Budapest összes kerületében tárcsázható?

Természetesen igen, Budapest egész területén elérhetőek vagyunk mindenki számára. Az autómentés Budapest összes kerületében, éjjel-nappal elérhető. Lehet szó akár a 10. vagy a 14. kerületről, kollégáinkkal rövid idő alatt a helyszínre érkezünk, hogy segítséget nyújtsunk Önnek.Általában 1-3 óra alatt bármelyik budapesti helyszínre megérkezünk. A kiérkezési időt elsősorban a forgalom befolyásolja. Azonban a hétköznapi, munka utáni időszakban, illetve a hétvégi csúcsforgalomban is igyekszünk a legrövidebb időn belül a helyszínre érni.

Mit tartalmaznak az autómentés árak?

Cégünknél az autómentő árak magukban foglalják az üzemanyag költségeit, valamint az szállítandó gépjármű egyszeri felvételét és a kívánt helyre történő szállítását, az az a gépszállítás teljes folyamatát. Az autópályadíjakat szintén magukban foglalják az autómentés árak. Biztosítunk egy 30 perces várakozási időt is, amely nagyon jól jöhet abban az esetben, ha a kocsiból néhány dolgot még szükséges lehet kivenni, vagy esetleg egy-két telefonhívást még el szükséges intéznie az autómentés előtt. Mivel az autómentő cégek többsége az előbb felsorolt szolgáltatásokért extra költséggel dolgozik, ezért nálunk valóban pénztárcabarát áron biztosíthatja a szakszerű autómentést. Nincsenek rejtett költségek és extra kiadások, hiszen minden esetben fix áron dolgozunk. Miután megbeszéltük az autószállítás részleteit, kollégáinkkal már a helyszínre is indulunk, hogy segíthessünk. Autómentő Budapest