Mi tegyünk ha autópályán robbanunk le? Autómentés, autómentő

Szerző: | máj 14, 2021 | 0 hozzászólás

Ha az autópályán, észleltük a bajt, de még járóképes az autó, akkor kapcsoljuk be a vészvillogót, és minél előbb húzódjunk le a leállósávba. Legjobb, ha valamelyik pihenőig, benzinkútig még sikerülne eljutni – ha lehet – majd biztonságos helyen álljunk meg, húzzunk magunkra és utasainkra sárga mellényt, szálljunk ki és próbáljuk meg a csomagtartóból elővenni az elakadásjelző háromszöget, majd állítsuk is fel. A Kresz pontos távot nem ír elő, lényeg, hogy úgy helyezzük el, hogy az “elromlott járművet a többi jármű vezetője kellő távolságból észlelhesse”.)

Közben a többi utast parancsoljuk ki az autóból és menjenek szalagkorláton túli, biztonságos területre, mert soha nem lehet tudni… Amikor az autó és a család is biztonságos helyen van, lehet keresni egy autómentéssel foglalkozó céget, aki minél előbb a helyszínre tud sietni, és nemcsak az autó elszállításában tud segíteni, hanem azt is meg tudja oldani, hogy a család többi tagja is hazajusson. Az autómentőkben általában a sofőrön kívül legfeljebb 2 személy tud csak utazni. Ilyenkor ha minket hívnak telefonon treleres.hu éjjel nappali autómentés Budapest – vidék- külföld (06304291353) és előzetesen szólnak, hogy mennyien vannak akkor több megoldás közül is választhatnak majd nálunk.

– Van lehetőség arra, hogy a helyszínre vigyünk egy csere személygépkocsit, amivel esetleges útjukat azonnal tovább tudják folytatni. Több kategóriájú bérautót is tudunk biztosítani. A papírozási procedúrára a helyszínen fog sor kerülni. Papírozás után a bérautóval tudnak tovább menni, míg mi a gépkocsijukat elvisszük a kért helyre, szervizbe, vagy esetleg tároljuk addig amíg el nem döntik, hogy mit szeretnének vele tenni a továbbiakban.

– Van lehetőség arra is, hogy ha 4 főnél nincsenek többen, akkor nem autómentővel megyünk a mentés helyszínére, hanem terepjáróval és autószállító utánfutóval, így a sofőr mellett 4 személyt el tudunk szállítani.

Ha bajba kerültek hívjanak bátran éjjel nappal Autómentés Budapest- Vidék- Külföld!!

autómentés

autószállítás

autómentő bérlés

bérautót