Miért válasszon éppen minket Budapesti autómentésnél, ha például balesetet szenvedett?

Szerző: | máj 14, 2021 | 0 hozzászólás

A böngészőbe elég csak beírni, hogy autómentés Budapest, vagy autómentő Budapest és már is megtalál minket!

Mentésnél mindenképpen odafigyelünk a sérült/törött jármű megfelelő technikai biztosítására, hogy semmiképpen se sérüljön/rongálódjon tovább illetve biztonságos legyen a szállítása. Tudunk biztosítani helyet a sérült/rongálódott gépjármű tárolására, illetve amennyiben szeretnék, tudunk bérautót is biztosítani.

Tanács:

Ahhoz, hogy ne legyen szüksége autómentésre fontos hogy betartson néhány alapvető tanácsot, ami az autóvezetéshez elengedhetetlen.

–  Minden esetben kipihenten, és amennyiben lehetséges, akkor jó közérzettel üljünk be az autóba, ezzel ugyanis nagymértékben megnövelhetjük képességeinket!

Jobban tudunk majd figyelni, és reflexeink is gyorsabbá válnak. Ha fáradtak vagyunk, hajlamosak vagyunk többet hibázni, de mindez arra is igaz, ha a volán mögé visszük mindennapi gondjainkat és magánéleti problémáinkat. Ha vezetünk, adjuk át magunkat teljes egészében a vezetésnek, és igyekezzünk ne mással törődni. A vezetésre minden esetben olyan állapotban kerüljön sor, amikor nem csak mi, hanem mások is úgy gondolják, hogy képesek vagyunk rá.

– Az alkoholos vagy drogos befolyásoltság a legfontosabb kizáró ok, de például betegen vagy gyógyszerek hatása alatt sem szerencsés, ha volán mögé ülünk, főleg nem abban az esetben, ha hosszú útra indulunk, ahová még például családunk is elkísér. autómentő

A biztonságos vezetésre természetesen minden napszakban szükségünk van, ám éjjel különösebben, hiszen nem csak a vakító lámpáktól kell tartanunk, hanem kivilágítatlan közlekedőktől, vadállatoktól és az álmosságtól is. Ezen felül fontos, hogy minden esetben hagyjunk elég időt magunknak arra, hogy szemünk alkalmazkodjon a sötéthez, és tegyünk meg óvintézkedéseket, például a visszapillantó tükör szögének állításával, hogy garantáltan semmi se vakítson el minket az éjszakai úton. Fontos ilyenkor a még lassabb vezetés, hiszen éjszaka még rosszabbul látható be a legtöbb útszakasz. Esőben szintén érdemes betartani néhány extra biztonsági tanácsot.

Eső vagy vihar idején az út még csúszósabbá válik, mint gondolnánk, a látási viszonyok pedig extrém mértékben csökkenhetnek, így mindig lassabban vezessünk ilyen időben, és jobban tartsuk be a követési távolságokat, mint normális esetben.

– Semmi esetre se babráljuk a telefonunkat, ne sms-ezzünk, rendkívül veszélyes!

– Ha leejtettünk valamit, akkor nem vegyük fel addig, amíg félre nem álltunk!

Ha ezeket az alapvevő tanácsokat megfogadják, akkor minimálisra csökkentik a balesetek számát! Persze nem csak beleset idején lehet szükségük Éjjel nappali Autómentésre Budapesten. Az autó bármikor meghibásodhat, és akár az üzemanyag is kifogyhat egy óvatlan pillanatban.

 

autómentés