Rólunk írták! – Autómentés Budapest

Szerző: | máj 14, 2021 | 0 hozzászólás

Őszinte leszek örömmel tölt el, amikor dicsérő szavakat kapunk, olyan kedves emberektől, akik minket választottak, amikor a gépkocsijuk meghibásodott! Ebből egy párat becsatolnék:

„ Kedves treleres.hu”

Nagyon szépen köszönöm a segítségüket és a gyorsaságukat azon az ominózus, hideg téli estén, amikor Óbudán az én drága Opel Corsa-m cserbenhagyott. Nagyon megijedtem, mert a pár hónapos kisfiam is velem volt, de hála Önöknek, minden a legnagyobb rendben zajlott. Szervizbe került a kis autóm, minket pedig egészen a házunk ajtajáig szállítottak. Csak így tovább, minden jót kívánok Önöknek, és tudom, hogyha legközelebb is szükségem lesz autómentésre akkor www.treleres.hu – autómentő Budapest, autómentés Budapest

 

„Szabó Annamária”

„Tisztelt Szőke Úr,

Hálás köszönettel tartozunk Önnek a segítségéért! Autóbalesetet szenvedtünk az édesanyámmal Soroksáron, kétségbe estem, mert eddig még nem volt soha szükségem autómentőre így nagyon ismeretségem sem volt ilyen téren. Felhívtam egy kedves barátomat, aki egyből megadta Szőke Úr számát és bátran ajánlotta. Autómentés Budapest!! Hajrá, csak így tovább!

„ Szalay Szilvia”

„ Kedves István,

 

gyorsaság, pontosság, rugalmasság, szerintem ezzel mindent elmondtam! Köszönöm!

 

„Szolnoki Béla”

„Autómentés Budapest

Remélem, hogy sűrűn nem fogunk találkozni, értem ezt arra, hogy az autóm többet nem hagy cserben, de a számot elmentettem! Sosem tudni!

 

„ Nándi”

A hét bármely napján készséggel állunk rendelkezésükre!

 

Autómentés Budapest

autómentés árak