Autómentés Budapest – Még az autópályán is!

Szerző: | jan 26, 2022 | 0 hozzászólás

Autómentés Budapest – Bárhonnan kimentjük Önt!

Autómentő csapatunk egy kiemelkedő üzletpolitikát képvisel, annak érdekében, hogy lépést tudjunk tartani a minőséggel és a precizitással! Keresse cégünket ha egy megbízható autómentő csapatra vágyik! Egyik pontból a másik pontba szeretne eljuttatni egy újonnan vett gépjárművet vagy netán lerobbant és autómentés folyamatára szorul, akkor cégünk autómentés szolgáltatásai jelentik a legjobb megoldás Önnek!

Autómentő, autómentés és akár a kisbusz mentés folyamataiban is segítségére leszünk!

Lehet szó autómentés vagy gépszállítás, kisbusz mentés, kisteherautó mentés, nemzetközi autómentés szolgáltatásainkról, vagy esetleg egy szerencsétlen esetben, ha egy balesetet szenvedett járműről lenne szó, akkor is számíthat ránk non-stop, az év összes napján, 0-24 órában, hiszen bármikor elérhetők vagyunk. Diszpécsereink a nap 24 órájában várják a hívásokat, sürgős esetben pedig törekszünk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt az ügyfeleink segítségére sietni. Autómentés szolgáltatásaink nálunk szakszerűen, a legbiztonságosabb módon mennek végbe, ugyanis pont annyira vigyázunk az autókra, mintha a saját járműveinket szállítanánk.

Autómentés Budapest, autómentő Budapest – Bárhol és bármikor!

Az autómentés szolgáltatások folyamatai, nem csak egyetlen egy járművel végezhetők el, hanem akár többel is, még egy időben is, egy fuvarral több autó is szállítható, ezért nagyon költséghatékony autómentés árak mellett elérhetőek a szolgáltatásaink. Aktívak vagyunk kisbusz mentés és kisteherautó mentés tevékenységeink esetében is, akár az egész ország területét lefedve, továbbá országunkon túl is. A furgonmentés és gépszállítás szolgáltatásunk folyamán kivitelezzük a kisebb munkagépek és teherautók szállítását is. Még egy fontos tudnivaló, hogy miután Ön felkeres minket és tudtunkra adja a részleteket, mi minden esetben ezt követően közöljük az autómentő árak ajánlatunkat.

Autómentés akár az autópályán is!

Az autómentés során az autópályákon természetesen azt is megbeszélhetjük az autómentővel, hogy magát a bajba jutott személyt is el szükséges szállítani a helyszínről, hiszen mi az autómentés során képesek vagyunk a sofőr mellett további 4-5 személy szállítására is. A célpontba érve az autómentő szakember már csak leereszti a járművet a platóról, és a papírmunka után az autómentés folyamata véget is ért.

Ha megállapodtunk egy autómentő céggel, amely ismeretlen számunkra, mindenképpen informálódjunk előre a szállítójármű rendszámáról. Tipikus átverési lehetőség lehet, hogy az út mellett elakadott autó mellett egyszer csak megjelenik egy éppen arra tartó csaló azt állítva, hogy őt hívták olcsó autómentés árak néven. Viszont ha az autómentés során tisztában vagyunk a rendszámmal, akkor nem leszünk csalás áldozatai.