Az autómentő Feladatai! Autómentés Budapest

Szerző: | febr 17, 2022 | 0 hozzászólás

Az autómentő Feladatai! Autómentés Budapest

Az autómentés szolgáltatás fő feladata hogy az autómentő a balesetet szenvedett vagy műszaki hibás autót a szervizbe, vagy a megadott címre szállítsa épségben. Autómentő Budapest, Pest megye és országosan is!

Autómentő első dolga! Autómentő Budapest!

Az autómentő munkája akkor kezdődik amikor megtörténik a bejelentés vagyis amikor az ügyfél telefonál! Az ügyfél hívásától számítva cégünk a tréleres autómentés  30 percen belül a helyszínre érkezik.

Az autómentés második feltétele az hogy tudassa velünk hogy, hol érte a baleset vagy a műszaki meghibásodás.Harmadik lépésként el kell hogy mondja nekünk hogy, pontosan mi történt az autóval és hol történt a meghibásodás. 

Milyen típusú a személygépjármű és hogyan történt a sérülés. Természetesen fontos tudnunk hogy az autó nem indul el egyáltalán vagy a körülményekhez képest mozgatható önerőből is! Negyedik lépésként arra az információra is szükségünk van hogy az autómentő elvégezhesse a feladatát, hogy mennyire hozzáférhető az autó és hogy milyen speciális felszerelésre lehet szükségünk még! 

Következő lépésként szükséges a pontos címek megadása vagyis, hogy jelenleg hol van pontosan az autó, és hová kell majd szállítani az autómentő Budapest vagy esetleg vidék? Az autómentés utolsó feladata az utómentő helyszínre érkezése után hogy felméri azt hogy helyben megszerelhető-e az autó vagy mindenképpen vontatni szállítani kell!

Abban az esetben ha közúti baleset történik, akkor csak abban az esetben tudjuk az autót elszállítani, ha a rendőrség megadja a szükséges engedélyt! A szakszerűen elvégzett Autómentés Budapest szabályait minden esetben be kell tartani.

Az autómentő a megadott helyszínre szállítja autóját de az ön feladata még nem ért véget!

Következik a kárbejelentés!

A mi felelősségünkből keletkezett károkat saját casco biztosításra kell bejelentenie, de ha a másik fél okozta a kárt akkor az okozott károkat a másik fél kötelező biztosítójának kell bejelentenie. A casco károk bejelentési határidejét a biztosítási feltételek rögzítik, a kötelező biztosítás kárigényének bejelentésére a károkozónak 5 munkanap, a károsultnak pedig 30 naptári nap áll rendelkezésre. 

Összegzés: Autómentés, autómentő

Az autómentés folyamata a megfelelő szakértelemnél kezdődik, és az Ön által megadott címen fejeződik be. Amikor Ön hívott minket és bejelentést kaptunk arról, hogy a személygépjármű meghibásodott vagyis bajban van akkor mi 30 percen belül a helyszínre érkezünk. Ott eldöntjük, hogy helyben szerelhető-e a, vagy autószállításra van szükség.

Cégünk a tréleres autómentő több évtizedes szakmai tapasztalattal áll a bajba jutottak rendelkezésére! Cégünk darus autómentővel is rendelkezik így az elszállítandó jármű daruzása is egyszerűen megoldható!

Hívjon minket elérhetőségeink egyikén!